Algemene voorwaarden

Inseminatiecentrum "Het Bokt"

Opvolging merrie op het station
De forfaits voor het scannen en opvolgen van de merrie op het station bedragen voor het gehele seizoen €180 excl. btw (inseminatie vers sperma) en €250 excl. btw (inseminatie diepvries). Deze prijzen zijn exclusief veterinaire kosten en stalgeld.

Openingsuren
Op weekdagen houden Steven Dhondt en Katrien Houben spreekuur van 18u00 tot 19u. Op zaterdag, zon- en feestdagen vragen we om even telefonisch contact op te nemen. De merrie kan ook steeds bij ons gestald worden, maar blijft onder verantwoordelijkheid van de eigenaar. Gelieve steeds een kopie van de stamboekpapieren mee te nemen.

Dekgeld
Dekgelden worden betaald bij dracht op 1/10/2022, met levend veulen garantie. Indien de merrie niet drachtig is aan het einde van het dekseizoen, dient een gustverklaring opgesteld te worden door de dierenarts. De prijzen van dekgeld, vermeld op de website, zijn excl. 6% btw.

Diepvriessperma wordt verkocht per rietje, zonder levend veulen garantie, tenzij anders vermeld.

Afhalen/verzenden sperma
Vers sperma kan van maandag tot en met zaterdag telefonisch besteld worden vóór 9u. Het sperma kan afgehaald of verzonden worden. Transport gebeurt steeds op kosten van de merriehouder. Hou er altijd rekening mee dat hengsten op wedstrijd kunnen zijn. Bij de eerste bestelling dienen alle gegevens van merrie en merriehouder doorgegeven te worden.

Zoötechnische certificaten van onze hengsten kunnen aangevraagd worden indien nodig, bij inschrijving van het veulen (stamboek naar keuze).

 

Contactgegevens

Op de kippen 8, 3990 Peer , België

Telefoon : +32  474 88 79 95

Telefoon : +32  476 54 74 94