BACHELOR VAN HET HULGENRODE Z

2015 | AES | 1,68m |DEKGELD : Vers, €750*

BACHELOR VAN HET HULGENRODE Z

Bachelor van het Hulgenrode Z is een moderne jonge hengst met veel bloed en een top instelling, hij toont veel vermogen en springt met een fantastische techniek.

Bachelor’s pedigree is er een om van te dromen, hij is een zoon van topvererver Bamako de Muze uit de internationale GP-merrie Dalila de la Pomme die op haar 8e jaar haar eerste 1.60m GP liep met Wilm Vermeir en later met Evelina Tovek onder andere de landenwedstrijd in Aken wist te winnen.

Moeder Dalila de la Pomme is een dochter van Taran de la Pomme die tot op 1.60m-niveau sprong met onder meer Kevin Staut. Taran de la Pomme is een zoon van Tolano van ’t Riethof uit de befaamde GP-merrie Ta Belle van Sombeke (Jos Lansink) en daarmee halfbroer van onder meer Glock’s London (Gerco Schröder) en Golden Hawk (Shane Breen).

De grootmoeder is de GP-merrie Duchesse de la Pomme die met de Noorse Line K.Raaholt op 1.60m-niveau sprong. Duchesse de la Pomme is een dochter van Diamant de Semilly en eveneens moeder van de 1.60m GP merrie Gentiane de la Pomme (Wilm Vermeir). Haar halfbroer is het 1.60m GP paard Dauphin de Muze (Alec Lawler)..

Bachelor van het Hulgenrode Z lijkt in alles een aanwinst voor de fokkerij; top pedigree, top moederlijn en top talent.

*Dekgeld + €70 per verzonden dosis

Bachelor van het Hulgenrode

Stamboom

Video’s & foto’s

Bachelor van het Hulgenrode
Bachelor van het Hulgenrode KI Het Bokt
Bachelor van het Hulgenrode kunstmatige inseminatie